نماد آخرین خبر

گاز ۶۰ اداره پرمصرف در کردستان قطع شد

منبع
خبرگزاري دانشجو
بروزرسانی
گاز ۶۰ اداره پرمصرف در کردستان قطع شد

خبرگزاری دانشجو/ معاون استاندار کردستان گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته از ۵۰۰ سایت اداری، آموزشی و خدماتی بازدید به عمل آمد که گاز بیش از ۶۰ مورد از اماکن به دلیل خاموش نبودن سیستم گرمایشی، قطع شد.

کیومرث حبیبی، معاون استاندار کردستان در جلسه مدیریت بحران استان کردستان اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی استان موظفند به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و نیروگاه‌های خورشیدی حرکت و انرژی خود را از طریق ژنراتور یا پنل‌های خورشیدی تامین کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از مردم استان خواست که با کاهش ۲ درجه از دمای محیط، به "پویش ۲ درجه کمتر" بپیوندند و پایداری شبکه گاز کمک کنند.
حبیبی ادامه داد: با توجه پیش‌بینی‌های صورت گرفته، احتمال کاهش دمای نقاطی از استان تا منفی ۲۵ درجه وجود دارد که ما را با شرایط خاصی مواجه و لزوم مدیریت شرایط را بیشتر می‌کند.
وی افزود: با توجه پیش بینی هواشناسی، امشب و فردا در مناطق غربی و شمالی استان بارش‌های جوی خواهیم داشت و احتمال کاهش دمای نقاطی از استان تا منفی ۲۵ درجه وجود دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان از آمادگی کامل تیم مدیریت بحران استان خبرداد و اضافه کرد: خوشبختانه در ۷۲ ساعت گذشته مشکل خاصی در استان وجود نداشته است و امیدواریم با کمترین مشکل از این هفته عبور کنیم.
حبیبی افزود: در حال حاضر با تلاش تیم‌های سه‌جانبه راهداری، پلیس راه و هلال احمر استان، تمام جاده‌های مواصلاتی استان بجز گردنه‌های تته و ژالانه باز است و مشکل حادی در جاده‌های استان وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های امدادی استان آمادگی کامل برای ارائه خدمت به شهروندان را دارند، گفت: با توجه به بارش برف، کولاک، مه‌گرفتگی خصوصا در گردنه‌های استان، از مردم خواهشمندیم که از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند و در صورت نیاز به سفر، حتما با تجهیزات کامل و داشتن مهارت استفاده از تجهیزات، وارد جاده‌ها شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان به اطلاعیه صادر شده تعطیلی‌ها اشاره کرد و گفت: تعطیلی‌های صورت گرفته براساس سسله مراتبی که در کل کشور حاکم است انجام می‌شود و صرفا مربوط به استان کردستان نیست، بنابراین تمام دستگاه‌های اجرایی، خدماتی، درمانی و همچنین مراکز علمی و آموزشی، باید به اطلاعیه‌های صادر شده استانداری توجه و عمل کنند.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online