نماد آخرین خبر

۹۰۰ دانشجوی دختر از استان زنجان به اردوی راهیان نور اعزام شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۹۰۰ دانشجوی دختر از استان زنجان به اردوی راهیان نور اعزام شدند

ایرنا/ مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان گفت: طی هفته جاری بیش از ۹۰۰ دانشجوی دختر استان به طور همزمان به اردوی راهیان نور در مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

حسین محمدی، مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان افزود: برای اعزام هزار و ۳۵۰ دانشجو از دانشگاههای استان به اردوی راهیان نور از ابتدای اسفند برنامه ریزی شده است.
وی با تاکید بر اهمیت این اعزام‌ها، افزود: دانشجویان اعزامی به مناطق عملیاتی راهیان نور ضمن بازدید از مناطق یادمان دفاع مقدس با روحیه جهاد و مقاومت آشنا می‌شوند و این سفر تأثیر به‌سزایی در شکل‌گیری افکار و ارزش‌های ملی و دینی آنان خواهد داشت.
محمدی خاطر نشان کرد: این برنامه‌ها به عنوان یکی از مهمترین اقدامات بسیج دانشجویی استان زنجان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، هر ساله با مشارکت گسترده دانشجویان برگزار می‌شود و به عنوان یک رویداد فرهنگی مهم در تقویت وحدت و همدلی میان دانشجویان و مردم در سراسر کشور تأثیرگذار است.
مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان با بیان اینکه اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی در قالب کاروان‌های راهیان نور با حضور دانشجویان و مسئولان دانشگاه‌ها برگزار شده است، گفت: این برنامه‌ها علاوه بر افزایش آگاهی دانشجویان از تاریخ دفاع مقدس، فرصتی برای آشنایی نزدیک‌تر با رشادت‌ها و فداکاری‌های رزمندگان در دوران جنگ تحمیلی است.
سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نفر از اقشار مختلف از استان زنجان به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور با تاکید بر مناطق یگان‌های زنجان که در عملیات نقش آفرین بودند، اعزام شدند.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today