نماد آخرین خبر

استاندار: مازندران بحران سرما را بدون قطعی و افت فشار گاز پشت‌سر گذاشت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار: مازندران بحران سرما را بدون قطعی و افت فشار گاز پشت‌سر گذاشت

ایرنا/ استاندار مازندران گفت: با وجود این‌که در پیش‌بینی‌ها و برآوردهای کارشناسی و فنی، افت فشار و قطعی گاز در بخش‌هایی از مازندران طی روزهای اخیر حتمی به نظر می‌رسید، اما با پیگیری‌ها و رایزنی‌های مستمر و اجرای اقداماتی در زمینه مدیریت مصرف، خوشبختانه سامانه سرد و بارشی اخیر را بدون قطعی و افت فشار گاز در استان پشت‌سر گذاشتیم.

مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران با بیان این‌که وضعیت جریان گاز در همه مناطق استان شرایط مناسبی دارد، اظهار کرد: خوشبختانه در روزها و شب‌های سرد هفته جاری که با نگرانی‌هایی بابت افت فشار یا قطع شدن جریان گاز در برخی مناطق مازندران همراه بود، در هیچ نقطه‌ای از استان گزارشی مبنی بر قطعی گاز دریافت نشد.

وی افزود: پایداری شبکه گاز استان در روزهای اخیر در حالی رقم خورد که بر اساس پیش‌بینی‌ها و برآوردهای فنی مرکز دیسپاچینگ گاز کشور، افت فشار و قطع شدن جریان گاز در بخش‌هایی از مازندران به دلیل قرار داشتن این استان در انتهای خط لوله شبکه سراسری گاز کشور حتمی به نظر می‌رسید. اما خوشبختانه با پیگیری‌هایی که به صورت مستمر از وزارت نفت، شرکت ملی گاز ایران و مرکز دیسپاچینگ گاز کشور انجام شد، بدون این‌که گاز مشترکان خانگی قطع شود بحران سرما را پشت‌سر گذاشتیم.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این‌که در حال حاضر جریان گاز در همه شهرها و در دورترین نقاط استان نیز برقرار است، گفت: پایداری شبکه گاز استان در شرایطی رقم خورد که رکورد میزان مصرف گاز مازندران در شبانه‌روز گذشته با رسیدن به رقم ۴۲.۵ میلیون متر مکعب شکسته شد.

یونسی رستمی خاطرنشان کرد: با توجه به استمرار سرمای هوا در مازندران به ویژه از عصر پنجشنبه تا اواخر وقت یکشنبه، از همه شهروندان مازندران درخواست می‌شود که با رعایت اصول مصرف بهینه انرژی، به پایداری شبکه گاز استان کمک کنند.

وی افزود: در حال حاضر در هیچ نقطه‌ای از مازندران با قطعی گاز و افت فشار مواجه نیستیم، اما برای عبور کامل از این روزهای سرد سال علاوه بر پیگیری‌ برای تزریق گاز به مازندران، به همراهی مردم در زمینه کاهش مصرف گاز نیاز داریم که امیدواریم این موضوع با پیوستن همه مردم به پویش «۲ درجه کمتر» محقق شود.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today