۷۵ پرونده تخلف برای مراکز عرضه فرآوردههای دامی در زنجان تشکیل شد

ایرنا/ مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: ۷۵ پرونده تخلف مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی از ابتدای امسال تاکنون در این استان به مراجع قضایی ارجاع شده و یک واحد متخلف نیز پلمب شده است.
محمدباقر حاج کاظمی، مدیرکل دامپزشکی استان زنجان اظهار کرد: این تخلفات در خصوص رعایت نکردن موازین و ضوابط بهداشتی، تخلف در عرضه مواد پروتئینی و کشتار و عرضه غیرمجاز فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی تشکیل شده است.
وی اضافه کرد:از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان بیش از ۱۵ هزار و ۹۴ مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز گردشگری، رستوران ها، غذاهای آماده، مراکز و رستورانهای بین شهری و جاده ای و همچنین خودروهای حمل فرآوردهها توسط ناظران بهداشتی دامپزشکی انجام شد.
این مسوول ادامه داد: در این بازرسی ها ۱۸۷ هزار و ۷۰۳ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی و پروتئینی توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی ضبط و از آن میزان پس از نمونه برداری و انجام آزمایشها و بررسی های تخصصی دامپزشکی ۸۱ هزار و ۲۱۲ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیرقابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم سازی شد.
به گفته وی، در این مدت، یک هزار و ۳۷۵ مورد غیر بهداشتی مشاهده شد و ۸۰۷ مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی درباره بهداشتی و قابل مصرف بودن آنها صورت گرفت و به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان زنجان ارسال شد.
حاج کاظمی افزود:با توجه به اهمیت تضمین امنیت و سلامت سفره غذایی افراد جامعه، نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی و رستوران ها در سطح استان زنجان با شدت و کیفیت ادامه خواهد داشت .
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان خاطر نشان کرد: شهروندان مواد پروتئینی مصرفی شامل گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ را از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی که دارای مهر دامپزشکی و برچسب تاریخ انقضا، تاریخ و محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است، خریداری کنند.
حاج کاظمی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن ۱۵۱۲ ادارات دامپزشکی استان زنجان تماس برقرار کنند و مورد تخلف را جهت رسیدگی اطلاع دهند.