تولد ۱۹ هزار نوزاد در کرمانشاه؛ پیشتازی پسران در آمار

تسنیم/ مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه از تولد ۱۹ هزار و ۷۴۹ نوزاد در استان در ۱۱ ماه امسال خبرداد و گفت: به ازای هر ۱۱۰ نوزاد پسر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده است.
منصور عزیزی، مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه 19 هزار و 749 نوزاد در استان کرمانشاه به دنیا آمده است که از این میزان 10 هزار و 362 نوزاد پسر و 9387 نوزاد دختر بوده است.
وی عنوان کرد: همچنین از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه 427 مورد دوقلوزایی، 27 مورد سه قلوزایی و دو مورد چهارقلوزایی در استان ثبت شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه گفت: نسبت جنسی تولد در امسال 110 بوده یعنی به ازای هر 110 نوزاد پسر 100 نوزاد دختر به دنیا آمده است.
عزیزی افزود: همچنین از ابتدای امسال 12 هزار و 210 نفر در استان کرمانشاه فوت کرده که 6900 واقعه مربوط به مردان و 5310 فوت نیز مربوط به زنان بوده و نسبت جنسی فوت نیز 130 بوده؛ به طوری که به ازای فوت هر 130 مرد 100 زن فوت کرده است.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه 12 هزار و 514 مورد ازدواج و 4692 مورد طلاق در استان ثبت شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه درباره وضعیت صدور کارت ملی هوشمند در استان گفت: 17 هزار کارت ملی در دفاتر پیشخوان موجود است و افرادی که قبل از سال 1401 درخواست دادهاند برای دریافت کارت خود به دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.
عزیزی افزود: از ابتدای طرح تاکنون یک میلیون و 764 هزار درخواست کارت ملی در استان ثبت شده است که یک میلیون و 612 هزار کارت صادر شده است.
وی بیان کرد: برابر اعلام سازمان ثبت احوال کشور کارتهای منقضی ملی تا پایان سال 1405 تمدید شده است.