نماد آخرین خبر

کاهش خودروهای توقیفی موادمخدر به زیر ۵۰ دستگاه تا پایان سال

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کاهش خودروهای توقیفی موادمخدر به زیر ۵۰ دستگاه تا پایان سال

ایسنا/ رئیس‌کل دادگستری قم در چهارمین نشست کمیته حقوقی - قضایی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، بر لزوم تعیین تکلیف خودروهای توقیف شده، تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس‌کل دادگستری قم امروز ۱۶ اسفند در چهارمین جلسه کمیته حقوقی - قضایی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، ضمن تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف خودروهای مرتبط با مواد مخدر که در پارکینگ‌های استان قرار دارند، از مسئولین ذی‌ربط خواست که تا پایان سال جاری، اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند تا تعداد این خودروها به کمتر از ۵٠ دستگاه کاهش یابد.

رئیس شورای قضایی استان قم، مهمترین هدف از عملیاتی شدن تعیین تکلیف خودروهای توقیف شده‌ی مرتبط با مواد مخدر را، احیای حقوق عامه و صیانت از بیت‌المال عنوان کرد.

همچنین در این نشست، رئیس کل دادگستری استان قم و سایر مسئولان حاضر در جلسه بر لزوم هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف برای مقابله با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن تاکید کردند.

این جلسه به عنوان بخشی از برنامه‌های فصلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملی برای مقابله با این معضل اجتماعی برگزار شد.

آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره