نماد آخرین خبر

صادرات آبزیان مازندران به کشورهای اروپایی ۶۰ درصد افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
صادرات آبزیان مازندران به کشورهای اروپایی ۶۰ درصد افزایش یافت

ایرنا/ مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: صادرات ماهی و خاویار از این استان به کشورهای اورپایی در سال جاری در مقایسه با سال گذشته با افزایش ۶۰ درصدی همراه بوده است.

حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل دامپزشکی مازندران در حاشیه جلسه توسعه اقتصادی مازندران اظهار کرد: صادرات ماهی و خاویار از مازندران به کشورهای اروپایی و اوراسیا با افزایش ۶۰ درصدی در سال جاری، گامی بزرگ در توسعه بازارهای بین‌المللی آبزیان بوده است.

وی افزود: در پی اجرای دستورالعمل های بهداشتی و تفاهم‌نامه‌های جدید بین ایران و کشورهای هدف، ۶۰۰ تن ماهی زنده، ۶۰۰ تن ماهی منجمد، ۳ تن خاویار استحصالی و ۴۸۰۰ تن خوراک و مکمل‌های آبزیان از مازندران به کشورهای اروپایی و اوراسیا صادر شده است.

آقاپور کاظمی افزود: تمامی واحدهای پرورش ماهی با دریافت گواهی بهداشتی می‌توانند تولیدات خود را بدون هیچ‌گونه محدودیتی به مراکز فرآوری و قطعه‌بندی منتقل کنند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: این آمار نشان از تلاش‌های موفق در افزایش کیفیت تولیدات و تسهیل صادرات به بازارهای خارجی دارد.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today