نماد آخرین خبر

دستگیری کلاهبردار 3 هزار میلیارد ریالی در کرج

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دستگیری کلاهبردار 3 هزار میلیارد ریالی در کرج

ایسنا/ فرمانده انتظامی البرز از دستگیری کلاهبردار 3 هزار ‏میلیارد ریالی با جعل ‏اسناد و فروش زمین‌های بلاصاحب و مورددار خبر داد.

سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی البرز در تشریح این خبر بیان کرد: در پی ارجاع چندین فقره پرونده کلاهبرداری از مرجع قضایی ساوجبلاغ به پلیس مبنی بر کسب مال از طریق فروش زمین‌های بلاصاحب، بررسی موضوع به صورت تخصصی در دستور کار تیمی زبده از کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی و تحقیقات تخصصی ماموران پلیس آگاهی مشخص شد فردی با شیوه‌های متقلبانه و اغفال شهروندان متقاضی خرید ملک، با تهیه و تنظیم سند مجعول، املاک بلاصاحب و مورد دار دیگران را با اخذ مبالغی به عنوان ودیعه به مالباختگان فروخته و با از دسترس خارج کردن تلفن خود، از این طریق کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی استان خاطرنشان کرد: کارآگاهان در ادامه با تلاش‌های شبانه‌روزی و به کارگیری اقدامات پلیسی متهم را در کمالشهر شناسایی، دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و در مواجهه با دلایل و مستندات متقن به جرم ارتکابی مبنی بر فروش مال غیر و کلاهبرداری اعتراف کرد.

هداوند خاطرنشان کرد: در این راستا تاکنون بیش از ۲۰ نفر از مالباختگان شناسایی و تلاش در جهت شناسایی دیگر شکات ادامه دارد.

وی ادامه داد: ارزش ریالی مبلغ کلاهبرداری از مالباختگان 3 هزار میلیارد ریال است که متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شد.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday