کشف ۳۵ تن چوب جنگلی قاچاق در بابل

مهر/ رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف ۳۵ تن چوبآلات جنگلی قاچاق از نوع راش و توسکاه به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در بابل خبر داد.
سرهنگ سامع خورشاد، رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران اظهار کرد: اداره قاچاق پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با اعلام خبر مبنی بر اینکه تعدادی قاچاقچیان حرفهای و سازمانیافته پس از قطع درختان قصد تبدیل چوبآلات جنگلی در یک کارگاهی در منطقه بندپی شهرستان بابل را دارند، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل با همکاری عوامل منابع طبیعی به مکان مورد نظر اعزام و در حین تخلیه ۵ تن چوب الات جنگلی از نوع راش و توسکا و ۳۰ تن چوب فراوری شده در انبار را کشف و متهمان را دستگیر کردند.
سرهنگ خورشاد با اشاره به اینکه چوبهای قاچاق مکشوفه به سازمان حفاظت از منابع طبیعی شهرستان بابل تحویل شد، تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی چوبهای مکشوفه و موجود در انبار را بالغ بر ۵ میلیارد ریال اعلام کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران، تصریح کرد: با هماهنگی مراجع قضائی مکان مورد نظر پلمب و در خصوص سازمان یافتگی بودن جهت شناسایی سرشبکه اصلی در پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل پرونده تشکیل و در حال رسیدگی است.