سقوط کارگر ۳۹ ساله به چاه در شهرک وحدت فردیس

فارس/ رئیس اورژانس و فوریتهای پزشکی استان البرز از سقوط کارگر ۳۹ ساله در چاه و نجات او پس از ۳ ساعت عملیات امداد و نجات خبر داد.
احمد مهدوی، رئیس اورژانس و فوریتهای پزشکی استان البرز اظهار کرد: حادثهای در شهرک وحدت فردیس رخ داد که یک کارگر ۳۹ ساله در حین کار بر روی بالابر به داخل چاه سقوط کرد.
وی افزود: این حادثه ساعت ۱۰:۴۷ صبح به مرکز ارتباطات اورژانس البرز گزارش شد و بلافاصله نزدیکترین واحد عملیاتی این مرکز به همراه تیم آتشنشانی به محل اعزام شدند.
مهدوی اضافه کرد: بر اساس گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس البرز، عملیات نجات این کارگر که در چاه زیرزمینی گیر افتاده بود، حدود ۳ ساعت به طول انجامید.
رئیس اورزانس و مرکز فوریتهای پزشکی استان البرز یادآور شد: پس از خارجسازی مصدوم از چاه، کارشناسان اورژانس اقدامات اولیه درمانی و ارزیابیهای لازم را انجام دادند و سپس وی را برای ادامه روند درمان به بیمارستان منتقل کردند.