بازدید ۱۱ هزار یزدی از مناطق دفاع مقدس

ایرنا/ مدیر مرکز راهیان نور و گردشگری سپاه الغدیر یزد گفت: امسال ۱۱ هزار نفر از اقشار مختلف مردم در قالب کاروانهای راهیان نور و به صورت شخصی از مناطق مختلف دوران هشت سال دفاع مقدس بازدید کردند.
سرهنگ حسین غلامی، مدیر مرکز راهیان نور و گردشگری سپاه الغدیر یزد اظهار کرد: این افراد شامل دانش آموزان، دانشجویان و سایر اقشار در قالب ۲۲۰ دستگاه اتوبوس و ۱۴۵ دستگاه وسیله شخصی در مناطق دفاع مقدس حضور یافتند.
وی با گرامیداشت روز راهیان نور ادامه داد: برگزاری اردوهای راهیان نور با حضور اقشار مختلف مردم به خصوص نوجوانان و جوانان نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی دارد و سپاه الغدیر همواره برای انجام آن فعالیت دارد.
این مسئول خاطر نشان کرد: کاروانهای راهیان نور از سال ۱۳۷۶ در کشور با همت گروههای مردمی مومن و انقلابی و به صورت خودجوش متشکل از رزمندگان دفاع مقدس راه اندازی شد و سالانه به خصوص در برخی ایام مهم همانند نوروز و محرم باشکوه برگزار می شود.
صادقی از همکاری بخش های مختلف مردمی و اداری در برگزاری و ساماندهی کاروان های نور در سطح استان تشکر کرد.