نماد آخرین خبر

استاندار: چشم‌انداز ۱۰ ساله برای تامین پایدار آب البرز در دستور کار قرار دارد

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
استاندار: چشم‌انداز ۱۰ ساله برای تامین پایدار آب البرز در دستور کار قرار دارد

خبرآنلاین/ استاندار البرز گفت: چشم‌انداز ۱۰ ساله برای تامین پایدار آب در این استان دستور کار قرار دارد و درصدد آن هستیم تا مشکلات را به سرعت حل کنیم. 

مجتبی عبداللهی،  استاندار البرز عنوان کرد: در شهرستان‌هایی نظیر فردیس و اشتهارد با مشکلات جدی در تامین آب مواجه هستیم و به همکاری بیشتر در زمینه تخصیص منابع آبی و افزایش ظرفیت تامین آب از لوله‌ها و سدها نیاز است.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت تامین منابع آب در استان البرز، ما همواره در کنار همکاران خود برای حل مشکلات مردم استان بوده‌ایم.
استاندار البرز ادامه داد: پروژه‌های مختلف از جمله لوله‌گذاری‌ها و تصفیه‌خانه‌ها با هدف بهبود وضعیت آب‌رسانی و کاهش وابستگی به منابع زیرزمینی در حال پیشرفت است.
وی اضافه کرد: تمام مدیران و مسوولان پروژه‌های آب استان البرز باید با همکاری و هماهنگی کامل، روند اجرایی پروژه‌ها را تسریع کرده و اقدامات لازم برای حل مشکلات در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهند.
عبداللهی افزود: این پروژه‌ها به‌ویژه در شهرستان‌های کم‌آب، تأثیرات مهمی در بهبود کیفیت زندگی مردم و توسعه پایدار استان خواهد داشت.

طرح جامع آبرسانی البرز که از ۲ سال پیش آغاز شده در ۲ ضلع شرقی و غربی استان و با هدف بهره مندی از آب سدهای طالقان و امیرکبیر کرج با سرعت پیش می رود.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday