نماد آخرین خبر

شهر مهاباد ۲۰۰ هکتار بزرگ‌تر می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
شهر مهاباد ۲۰۰ هکتار بزرگ‌تر می‌شود

فارس/ مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از الحاق ۲۰۰ هکتار به شهر مهاباد در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن خبر داد.

پیمان آرامون، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی از الحاق ۳۳ هکتار به نقده و ۲۰۰ هکتار به مهاباد در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و اظهار کرد: از مجموع ۲۲ هزار واحد مسکن مهر فقط ۵۰۰ واحد باقیمانده است که در مرحله تکمیل خدمات روبنایی قرار دارند.
آرامون با اشاره به عملکرد این اداره کل در حوزه مسکن و اجرای پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان بیان کرد: بر اساس رصد انجام شده مسئله کمبود زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن مشهود بوده است.
وی افزود: پس از رایزنی با معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی برای الحاق زمین به محدوده‌های شهری، دو الحاق مهم انجام شد که شامل الحاق ۳۳ هکتاری شهر نقده است و قابلیت ساخت یک هزار و ۴۰۰ واحد را دارد. موضوع دیگر الحاق ۲۰۰ هکتار به شهر مهاباد است که تا قبل از پایان ۱۴۰۳ در شورای عالی معماری و شهرسازی مطرح می‌شود.
آرامون با اشاره به میزان تقاضا در حوزه مسکن استان آذربایجان غربی گفت: در طرح نهضت ملی مسکن ۲۵ هزار متقاضی واجد شرایط ثبت نام کرده‌اند که ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحد به متقاضیان واگذار شده است. عملیات اجرایی ۱۰ هزار واحد آغاز شده و در مرحله فونداسیون است و رایزنی برای تأمین مصالح به خصوص میلگرد انجام شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان غربی از تعیین تکلیف ملکی پس از ۲۰ سال خبر داد و گفت: قرارداد اجرایی آن منعقد شده است و قرار است ۵۰۰ واحد در زمینی به مساحت ۲.۲ هکتار ساخته شود.

آخرین خبر آذربایجان غربی در اینستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today