نماد آخرین خبر

آخر هفته بدون باران در فارس؛ دژگاه گرم‌ترین نقطه استان

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آخر هفته بدون باران در فارس؛ دژگاه گرم‌ترین نقطه استان

ایسنا/ مدیرکل هواشناسی فارس اعلام کرد که در روزهای جمعه، ۲۴ اسفند تا یکشنبه، ۲۶ اسفند جوی آرام و بدون بارندگی در استان خواهیم داشت.

قاسم حسینی، مدیرکل هواشناسی فارس عنوان کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی و تحلیل‌های آن، امروز ۲۲ اسفند در مناطق شمالی، شمال شرقی و شرقی استان فارس بارش باران و گاهی افزایش باد خواهیم داشت.

وی افزود: در صبح روز پنج‌شنبه ۲۳ اسفند در شمال شرق و برخی نقاط شرقی استان، بارش پراکنده باران و همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی فارس تصریح کرد: همچنین در مناطق سردسیر و کوهستانی شمال استان فارس در صبح روز پنج‌شنبه بارش پراکنده برف مورد انتظار است.

حسینی در ادامه هوای شیراز را برای امروز صاف و کمی ابری و گاهی وزش باد؛ فردا، صاف و در بعدازظهر وزش باد؛ روز جمعه، ۲۴ اسفند صاف و گاهی وزش باد؛ روزهای شنبه و یکشنبه، ۲۵ و ۲۶ اسفند را صاف در پاره‌ای از نقاط غبار صبحگاهی اعلام کرد.

وی گرم‌ترین نقطه استان فارس را در شبانه‌روز گذشته دژگاه دهرم با دمای ۳۳ درجه و سردترین نقطه استان را صفاشهر با دمای منفی یک درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز در بیشینه ۱۹ و کمینه ۵ درجه بوده است.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online