نماد آخرین خبر

ممنوعیت حمل چوب ایام نوروز در غرب مازندران

منبع
فارس
بروزرسانی
ممنوعیت حمل چوب ایام نوروز در غرب مازندران

فارس/ فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران-نوشهر از ممنوعیت حمل هرگونه چوب‌آلات از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

محسن مرادی صادق، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی مازندران-نوشهر عنوان کرد: هر گونه حمل و انتقال چوب آلات جنگلی از ۲۵ اسفند تا ۱۶ فروردین و همچنین صدور پروانه حمل ممنوع است و با فرد متخلف برخورد می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد یگان حفاظت در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در این مدت، ۷۳ هکتار از اراضی ملی از متصرفان بازپس‌گیری شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴۵ درصد افزایش داشته و همچنین ارزش اراضی آزاد شده در این بازه زمانی بالغ بر ۸۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

سرهنگ مرادی صادق از برخورد قاطع با متخلفان خبر داد و گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری، ۴۵۰ نفر از متجاوزان و متقلبان شناسایی و علیه آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی با تأکید بر تشدید اقدامات حفاظتی در ایام نوروز، از مردم و گردشگران خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را به سامانه ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش دهند.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today