نماد آخرین خبر

سرویس‌دهی رایگان اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب‌های قدر

منبع
مهر
بروزرسانی
سرویس‌دهی رایگان اتوبوس به حرم‌مطهر رضوی در شب‌های قدر

مهر/ قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد از سرویس‌دهی رایگان ۱۵۰ دستگاه اتوبوس از ۲۲ مسیر به حرم‌مطهر رضوی در شب‌های قدر خبرداد.

مهدی یعقوبی، قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد اظهار کرد: فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در شب‌های قدر و لحظه تحویل سال بیشتر خواهد شد، قطار شهری در شب‌های قدر از یک ساعت قبل از اذان مغرب تا پایان مراسم، سرویس‌دهی خواهد داشت.

قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد بیان کرد: سرویس‌دهی قطار شهری در شب شهادت امام علی علیه السلام رایگان خواهد بود و به دلیل خدمات به زائران در شب‌های قدر، ساعت کار قطار شهری مشهد در این شب‌ها ۳ ساعت افزایش خواهد داشت.

وی بیان کرد: فاصله زمانی انتظار برای شب‌های قدر با افزایش فعالیت قطار شهری در خط یک به ۳ دقیقه و در خط دو به ۲ دقیقه کاهش خواهد یافت.

یعقوبی افزود: در شب‌های قدر زائرانی که از طریق مترو به ایستگاه میدان سعدی می‌رسند، می‌توانند با تاکسی‌های صلواتی به چهارراه خسروی و سپس از طریق گذر آیت‌الله طبسی یا خیابان اندرزگو به سمت حرم مطهر حرکت کنند.

قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهری شهرداری مشهد اظهار کرد: اتوبوس‌ها نیز سرویس‌دهی ویژه و رایگان از ۲۲ مسیر با ۱۵۰ دستگاه در شب‌های قدر از یک ساعت قبل از اذان مغرب تا پایان مراسم را دارند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today