واریز حدود ۳ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به شهرداریهای خراسان جنوبی

صدا و سیما/ از ابتدای سال ۲هزار و ۹۱۳میلیارد ریال از محل عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداریهای خراسان جنوبی واریز شد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: مطابق بند (الف) ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده (مصوب ۱۴۰۰)، از محل عوارض ارزش افزوده، از ابتدای سال مبلغ ۲هزار و ۹۱۳میلیارد ریال مستقیماً به حساب شهرداریهای استان اختصاص یافته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد افزایش داشته است.
علی کریمدادی همچنین به سهم توسعهنیافتگی مناطق شهری، عشایری و روستایی اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۵۹۷ میلیارد ریال به این بخش تخصیص داده شده که ۶۵ درصد آن به توسعه شهری اختصاص یافته است؛ این رقم در سال گذشته ۴۹۶ میلیارد ریال بوده که نشان از رشد این سهم دارد.
وی گفت: این منابع مالی نقش کلیدی در توسعه شهری، اجرای طرح های عمرانی و بهبود خدمات شهری در استان دارد و همکاری مؤدیان مالیاتی در پرداخت بهموقع مالیات، باعث افزایش این اعتبارات و ارتقای سطح زندگی شهروندان خواهد شد.