توزیع ۱۴۰ تن میوه شب عید در بجنورد آغاز شد

ایرنا/ نایب رئیس اتاق اصناف و رئیس اتحادیه میوه و تره بار بجنورد گفت: توزیع ۱۴۰ میوه شب عید از امروز (یکشنبه) آغاز و توسط بخش خصوصی در بازار استان عرضه می شود.
امید فیروزه، رئیس اتحادیه میوه و تره بار بجنورد اظهار کرد: این مقدار میوه شامل ۸۰ تن پرتقال و ۶۰ تن سیب زرد و قرمز است که ۵۰ درصد در قالب فروش فوق العاده و ۵۰ درصد آزاد به دست مصرف کننده می رسد.
وی افزود: توزیع میوه نوروزی تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
نایب رئیس اتاق اصناف و رییس اتحادیه میوه و تره بار بجنورد ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم پرتقال بین ۳۸۰ تا ۵۵۰ هزار ریال و سیب زرد و قرمز ۴۵۰ تا ۷۰۰ هزار ریال است که نرخ آن با توجه به کیفیت میوه ها متفاوت است.
وی گفت: میوه نوروزی به اندازه کافی تامین شده و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد، مردم می توانند با خیالی آسوده میوه شب عید خود را خرید کنند.
فیروزه یادآور شد: چهار تیم مشترک توسط اتاق اصناف بر بازار شب عید امسال بازرسی و نظارت خواهند داشت.
۲۰۰ میوه فروش داخل شهر بجنورد و ۱۱۰ عمده فروش در میدان تره بار به غیر وانت و دوره گرد فعالیت دارند.
بجنورد مرکز خراسان شمالی با ۲۳۰ هزار نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.