نماد آخرین خبر

سرویس‌دهی فوق‌العاده یک‌هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در شب‌های قدر

منبع
فارس
بروزرسانی
سرویس‌دهی فوق‌العاده یک‌هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در شب‌های قدر

فارس/ مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد مقدس از سرویس‌دهی یک‌هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در شب‌های قدر در کلانشهر مشهد خبر داد.

محسن شریعتی، مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد مقدس اظهار کرد: برابر مصوبه شورای اسلامی شهر و دستور شهردار مشهد مقدس، خدمات‌رسانی ناوگان در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی از ساعت ۱۷ تا بعد از اتمام مراسم در شب‌های ۱۹ – ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان بصورت صلواتی ارائه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد مقدس در ادامه افزود: سرویس دهی ویژه در ۲۲ مسیر برنامه ریزی گردیده که این خطوط شامل ۱۲-۲۴-۲۰۱-۲۰۵-۸۳۰-۸۳۱-۶۲-۶۳-۷۱.۱-۷۲-۷۴-۷۶-۸۲-۷۰۱.۱-۸۰۱-۲۱-۲۸-۳۸-۴۰-۴۶-۵۷ و ۸۰۲ است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به منظور ارائه خدمات مطلوب و سهولت دسترسی زائرین و مجاورین به حمل و نقل عمومی، از ساعت ۲۰ تا زمان اعمال محدودیت ترافیکی تردد ناوگان، ۷۵ دستگاه مینی بوس در مبادی اطراف حرم مطهر بصورت صلواتی از ابتدای خیابان شیرازی، میدان بسیج، میدان شهدای مسجد گوهرشاد و تقاطع شهید گمنام تا نزدیکترین نقطه به حرم مطهر رضوی ارائه خدمات می نمایند.

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today