افزایش ۱۲ درصدی تولید گوشت مرغ در استان قزوین

فارس/ مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۱۲ درصدی جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این استان خبر داد و گفت: در سال جاری بیش از ۴۹ میلیون قطعه جوجهریزی در این واحدها انجام شده است.
علی رمضانپور، مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: در سال جاری بیش از ۴۹ میلیون قطعه جوجهریزی در این واحدها انجام شده است.
وی افزود: این میزان جوجهریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۴۳ میلیون و ۷۴۷ هزار قطعه بوده، افزایش قابل توجهی داشته است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: در سال جاری، بیش از ۹۵ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده است، در حالی که این رقم، سال گذشته ۸۵ هزار و ۳۰۶ تن بوده که نشاندهنده رشد ۱۲ درصدی در تولید گوشت مرغ است.
رمضانپور با اشاره به آمار ماهانه جوجهریزی در استان، عنوان کرد: به طور متوسط، ماهانه چهار میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.
این مسوول، افزایش جوجهریزی و تولید گوشت مرغ را نتیجه حمایتهای دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان دانست.