آمادگی کامل مراکز بهداشتی و درمانی شاهرود در ایام نوروز

فارس/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از آمادگی کامل مراکز درمانی، بیمارستانها و کادر بهداشت و درمان برای ارائه خدمات در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.
محمدحسن امامیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی از ۲۲ اسفند آغاز شده و تا ۱۶ فروردین ادامه خواهد داشت تا خدمات بهداشتی و درمانی بدون وقفه به مسافران و شهروندان ارائه شود.
وی بیان کرد: بیمارستانهای امام حسین (ع) و بهار در شاهرود و امام رضا (ع) در میامی با تمام ظرفیت آماده خدمترسانی هستند و همچنین حضور حداکثری پزشکان متخصص در موارد اورژانس، برنامهریزی منظم شیفتهای درمانی و نظارت دقیق تیمهای بازرسی از جمله تدابیر این دانشگاه برای ایام تعطیلات است.
امامیان تصریح کرد :باتوجهبه افزایش سفرها و همپوشانی نوروز با لیالی قدر، تدابیر ویژهای برای مدیریت مراجعات به اورژانسها در نظر گرفته شده است و در همین راستا و در چارچوب پویش «نه بهتصادف»، برنامهریزی ویژهای برای رسیدگی به تصادفات رانندگی و بیماران اورژانسی صورتگرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خاطرنشان کرد: خدمات به بیماران خاص و صعبالعلاج از جمله دیالیز، تزریق خون برای بیماران تالاسمی و هموفیلی در ایام نوروز بدون وقفه ادامه خواهد داشت.
وی از همه مردم درخواست کرد ضمن رعایت اصول بهداشتی و سلامت، با رعایت اصول صحیح رانندگی مجموعه درمان را در پویش «نه به تصادف» همراهی کنند.