نماد آخرین خبر

کشف ۱۵ تن کنسانتره دامی فاقد مجوز در کوهدشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کشف ۱۵ تن کنسانتره دامی فاقد مجوز در کوهدشت

ایسنا/ فرمانده انتظامی کوهدشت از کشف ۱۵ تن کنسانتره فاقد مجوز به ارزش ۴ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی امانی، فرمانده انتظامی کوهدشت اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی کوهدشت با همکاری عوامل اداره تعزیرات و جهادکشاورزی یک انبار نگهداری خوراک دام را در اطراف این شهرستان شناسایی و بلافاصله به محل مربوطه اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: در بازرسی از این  انبار ۱۵ تن کنسانتره فاقد مجوز  کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر و همراه پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی شد.

فرمانده انتظامی کوهدشت با بیان این که ارزش کنسانتره های کشف شده ۴ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: پلیس با هرگونه کالای قاچاق با جدیت برخورد خواهد کرد و شهروندان در صورت اطلاع از این گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق  تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره