نماد آخرین خبر

جمع‌آوری یک‌ هزار و ۸۶۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در نهاوند

منبع
فارس
بروزرسانی
جمع‌آوری یک‌ هزار و ۸۶۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در نهاوند

فارس/ مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند از جمع‌آوری یک‌ هزار و ۸۶۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در شهرستان خبر داد.

محمد منصوری‌نژاد، مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند عنوان کرد: در هفته نخست اجرای طرح، یک‌هزار و ۵۹۱ مورد بازدید؛ ۳۳۵ اخطاریه، معرفی ۹ مورد به دستگاه قضا، سه مورد پلمب و ۷۸ مورد نمونه‌برداری از مواددغذایی و آب از اماکن عمومی، مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن اقامتی و گردشگری انجام شده است.

وی گفت: در راستای اجرای ماده ۱۴ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی و با هماهنگی دادستان نسبت به توقیف و جمع‌آوری یک‌هزار و ۸۶۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی اقدام شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نهاوند با اشاره به ارتقای سلامت غذایی شهروندان تاکید کرد: مردم هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی، تاریخ تولید و تاریخ انقضای درج شده بر روی کالا دقت داشته باشند.

وی با بیان اینکه برخورد با متخلفان بدون اغماض انجام خواهد شد هدف از اجرای طرح را ارتقای ایمنی و بهداشت محیط، نظارت بر اماکن حساس، جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیربهداشتی و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با غذا و آب عنوان کرد.

منصوری‌نژاد افزود: طرح تشدید نظارت تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد و کارشناسان بهداشت محیط در دو شیفت صبح و عصر، بر اماکن پرتردد و مراکز حساس نظارت مستمر خواهند داشت.

وی از شهروندان درخواست کرد تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار گیرد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today