آتشنشانی کرمانشاه شب چهارشنبهسوری ۱۲ عملیات انجام داد

ایرنا/ رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه از وقوع ۱۲ حادثه مرتبط با چهارشنبه آخر سال در سطح شهر خبر داد.
سعید قادری، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه اظهار داشت: از ساعت ۱۵ تا ۲۳ شب چهارشنبهسوری (۲۸ اسفند)، آتشنشانان کرمانشاه در ۱۲ عملیات امدادی و اطفای حریق حضور یافتند.
وی افزود: مهمترین حادثه مربوط به انفجار ۲ منزل مسکونی در شهرک اندیشه و محله باغ ابریشم بود که متأسفانه پنج نفر دچار مصدومیت شدند.
رئیس سازمان آتشنشانی کرمانشاه با اشاره به آتشسوزی ۱۰ اصله درخت در سطح شهر گفت: ۱۳۰ آتشنشان در ۱۱ ایستگاه در آمادهباش بودند و با توجه به حوادث رخداده، ۴۱ آتشنشان در قالب ۱۴ تیم عملیاتی به محل حوادث اعزام شدند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از مصدومیت ۱۳۰ نفر تا ساعت ۲۲ شب چهارشنبه آخر سال خبر داد.
مسعود قلعه سفیدی با اشاره به اینکه ۵۷ درصد مصدومان زیر ۱۸ سال هستند، اعلام کرد که ۱۲۸ نفر از مصدومان به بیمارستان منتقل شدهاند.
وی افزود: در میان این افراد، ۲۷ مورد آسیب چشمی، ۵۲ مورد سوختگی، ۶۴ مورد بریدگی و خراشیدگی، ۲۵ مورد آسیب به ناحیه سر و گردن، ۷۲ مورد آسیب به دست و ۲۴ مورد آسیب به پا ثبت شده است. همچنین، هشت نفر دچار قطع عضو شدهاند.