نماد آخرین خبر

تعداد مصدومان حوادث شب آخر سال در کردستان به ۲۱ نفر رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تعداد مصدومان حوادث شب آخر سال در کردستان به ۲۱ نفر رسید

ایرنا/ رئیس اورژانس کردستان گفت: از بامداد چهارشنبه تا ساعت ۲۱ امشب، ۲۱ نفر در استان بر اثر انفجار مواد محترقه مصدوم شدند.

حسین جعفری، رئیس اورژانس کردستان اظهار کرد: در سنندج ۱۵ نفر، بیجار یک نفر، سقز یک نفر و کامیاران و مریوان هر کدام ۲ نفر بر اثر انفجار مواد محترقه مصدوم شدند.
وی یادآور شد: از این ۱۲ مورد، ۶ نفر دچار سوختگی جزئی، هفت نفر آسیب جزئی از ناحیه چشم و هفت نفر هم دچار ضربه به اندام شدند.
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: تنها راه ایمن‌سازی جشن‌های آخر سال، آموزش و آگاهی است که با افزایش آگاهی عمومی، آموزش صحیح اصول ایمنی و ایجاد قوانین بازدارنده، می‌توان از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کرد.
جعفری به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی کردستان اشاره کرد و گفت: آگاه‌سازی جوانان و نوجوانان، آموزش‌های همگانی در مدارس، سازمان‌ها و ارگان‌ها، تدوین دفترچه آموزش همگانی پیشگیری از حوادث، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی در کاهش حوادث جشن‌های آخر سال بسیار موثر خواهد بود و نقش بسزایی در کاهش آمار مصدومان و تلفات خواهد داشت.

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online