نماد آخرین خبر

هدیه ۴۰ میلیاردی تومانی که به شهرداری قائم‌شهر رسید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ شهرداری قائم‌شهر در آخرین روز کاری سال ۱۴۰۳ از خودروی فوماتیک سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی رونمایی کرد. 

کاظم علیپور، شهردار قائم‌شهر ادامه داد: سازمان آتش‌نشانی نهادی  است که در زمان بحران و آتش‌سوزی جزو برترین‌ها است و در بحث تجهیز ماشین‌آلات شهرداری در سال گذشته بیش از ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات را به ناوگان شهرداری قائم‌شهر اضافه کردیم.

شهردار قائم‌شهر با بیان اینکه  شهرداری وظایف مختلفی دارد، اظهار کرد: این نهاد در حوزه‌های خدمات شهری، عمومی، عمرانی، فرهنگی و خدمات ایمنی آتش‌نشانی که نقش مهمی در بحث حفظ جان مردم دارد، همیشه پای‌کار است 

شهردار قائم‌شهر در جمع خبرنگاران گفت: در بین شهرهای شمالی کشور، تنها شهری هستیم که این خودرو فوماتیک را آن هم به‌صورت رایگان، دریافت کرد و این هدیه‌ای از سوی دولت و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بود که قبل از سال جدید، تحویل قائم‌شهر شد.
وی تصریح کرد: امسال هم همین مسیر را ادامه دادیم و امروز شاهد دریافت خودروی سنگین فوماتیک آتش‌نشانی از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور هستیم. 
شهردار قائم‌شهر قیمت این خودرو را بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود:  این خودرو به‌صورت صددرصد رایگان از سرفصل سازمان شهرداری‌ها و وزارت کشور و با پیگیری‌های  شهرداری و شورای اسلامی شهر، فرماندار و همه‌ ی آنهایی که پای‌کار آمدند، به مردم قائم‌شهر اختصاص داده شد. 
وی ادامه داد: ما هم دعا می‌کنیم که از این خودرو کمتر استفاده شود ولی به‌هرحال باید در بحث امداد و نجات و حفظ جان و مال مردم، بهترین‌ها را در نظر بگیریم تا آنها دغدغه‌ای نداشته باشند. 
 علیپور افزود: در کنار خودروی آتش‌نشانی فوماتیک که در استان مازندران، کمتر شاهد این خودرو بودیم امروز ما شاهد بهره‌برداری از ماشین مکانیزه خدمات شهری، دو دستگاه تاکسی شرکت فردا خودرو که باز هم از سرفصل مشارکت‌های سازمان شهرداری دریافت شد و  خودروی بالابر و یدک‌کش  بوده‌ایم و می‌توان گفت که شهرداری قائم‌شهر به‌نوعی سرآمد شهرداری‌ها در بحث نوسازی و بهسازی ماشین‌آلات بوده است.
وی در ادامه از حمایت‌های شورای اسلامی قائم‌شهر که باعث شد در بحث تخصیص اعتبار ویژه دیده شوند تقدیر و تشکر کرد و افزود: ۳۰ دستگاه از این خودرو وارد کشور شد و در بین شهرهای شمالی کشور، تنها شهری هستیم  که این خودرو فوماتیک را آن هم به‌صورت رایگان، دریافت کرد و این هدیه‌ای از سوی دولت بود که قبل از سال جدید، تحویل قائم‌شهر شد و از امروز آماده بهره‌برداری است. 
شهردار قائم‌شهر در پایان گفت:  شهر معین شهرهای هم‌جوار هستیم و در حوادث مختلف مانند سیل و آتش‌سوزی پای‌کار و کمک‌حال آنان هستیم و همه تلاشمان این است تا جایی که توان داریم از دغدغه شهروندان کم کنیم. 
دلیل استفاده از خودرو های آتش‌نشانی فوماتیک، مصرف کمه آب و همچنین کاربرد آنها در انواع مختلف آتش‌سوزی‌ها است. 
این ماشین‌ها به دلیل داشتن سیستم‌های Foamatic، دارای مخازن آب و فوم هستند و در عملیات ها می‌توانند از هر دو آنها استفاده کنند و در نتیجه مصرف آب هم برای اطفا حریق کم می‌شود.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today