نماد آخرین خبر

۳۷ تیم در ایام نوروز از منابع طبیعی سمنان حفاظت می‌کنند

منبع
فارس
بروزرسانی
۳۷ تیم در ایام نوروز از منابع طبیعی سمنان حفاظت می‌کنند

فارس/ سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی سمنان گفت: ۳۷ تیم در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ از عرصه‌های منابع طبیعی این استان حفاظت می‌کنند.

علیرضا رهایی، سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان اظهار داشت: طرح ویژه گشت و مراقبت از عرصه‌های ملی با حضور ۳۷ تیم در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این تیم‌های حفاظتی طی عید نوروز در عرصه‌های منابع طبیعی استان سمنان فعال هستند، افزود: این تیم‌ها به‌صورت گشت‌های شبانه‌روزی تا ۱۶ فروردین‌ماه سال آینده در پایگاه‌های امداد و جنگل منابع طبیعی استان سمنان مستقر می‌شوند.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بیان کرد: این طرح در سراسر استان سمنان با اکیپ‌های نظارتی و گشت‌های مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری به اجرا درآمده است.

رهایی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین محورهای این طرح مقابله با آتش‌سوزی در جنگل‌ها، تخریب و تصرف عرصه‌های طبیعی است که از جمله مهم‌ترین محورهای این طرح همراهی مردم در زمینه نگهداری عرصه‌های طبیعی است.

وی با بیان اینکه هم‌زمان با آغاز تعطیلات نوروزی طرح گشت و مراقبت از عرصه‌های منابع طبیعی در دستور کار است، افزود: هدف از اجرای این طرح‌ها جلوگیری و پیشگیری از هر گونه تعهدی به حوزه منابع طبیعی است.

وی با اشاره به اینکه عرصه‌های منابع طبیعی جزو انفال و سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود، گفت: به‌منظور تدابیر اجرایی حفاظتی، این طرح با رویکرد پیشگیرانه در کل استان سمنان به مرحله اجرا درمی‌آید و عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی با تمام امکانات و تجهیزات در این ایام به گشت‌زنی می‌پردازند و با هرگونه تعرض و تجاوز به عرصه‌های ملی برخورد قانونی می‌کنند.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه اراضی ملی و عرصه‌های منابع طبیعی طی این ایام مورد رصد و پایش دقیق قرار می‌گیرد، بیان کرد که تیم‌های گشت‌ حفاظتی منابع طبیعی طی نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند و با هر گونه موارد تخلف به صورت جدی برخورد می‌کنند.

وی با بیان اینکه این گشت‌ها در سراسر استان با برخورداری از امکانات و تجهیزات کار گشت‌زنی را انجام می‌دهند، ابراز کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف برخوردهای لازم با متخلفان صورت می‌گیرد.

رهایی با بیان اینکه یک تیم برای بازرسی و رصد و پایش در تمام شهرستان‌های تابعه استان سمنان به صورت کشیک حضور دارد، شهروندان استان هر گونه موارد مشکوک و تخریب را با شماره تلفن‌های ۱۵۰۴، ۱۳۱، ۱۳۹ و ۱۵۴۰ به یگان حفاظت اطلاع دهند تا موضوع بررسی و رسیدگی شود.

وی افزود: برخی پارک‌های جنگلی زیرنظر منابع طبیعی و آبخیزداری استان مانند پارک جنگلی پروفسور کردوانی در شهرستان گرمسار، پارک جنگلی سوکان و کومش در شهر سمنان، پارک جنگلی آب مرجان شهرستان میامی و پارک جنگلی شهید ساجدی شهرستان دامغان میزبان موج مسافران نوروزی در بهار قرآن و بهار طبیعت برای اسکان و اقامت است.

آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today