نماد آخرین خبر

خسارت ۱۰۰ میلیاردی سیل و رانش زمین در شرق گیلان

منبع
مهر
بروزرسانی
خسارت ۱۰۰ میلیاردی سیل و رانش زمین در شرق گیلان

مهر/ استاندار گیلان گفت: طبق برآوردهای اولیه سیل در شهرستان های رودسر و سیاهکل حدود ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت داشته است.

هادی حق شناس در حاشیه جلسه قرارگاه نوروزی مدیریت بحران استان گیلان در ارتباط تصویری با وزیر کشور اظهار کرد: به دلیل بارندگی‌ها نسبت به مدت مشابه گذشته در تعداد خودروهای ورودی گیلان با ۲۰ درصد کاهش مواجه بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه ما فقط در روز اول عید در شهرستان‌های رودسر و سیاهکل با سیل مواجه شدیم که حدود ۱۵۵ روستا راه دسترس با رحیم آباد قطع شد، افزود: که ظرف ۴۸ ساعت توسط پیمانکار سد پلرود راه بازسازی شد اما ۵۰ روستا در این دو شهرستان منازلشان دچار آبگرفتگی و ابنیه ها هم آسیب دیدند.

استاندار گیلان با اشاره به خسارت حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی سیل به دو شهرستان گفت: البته قبل سال نیز رانش زمین در تالش داشتیم که ۵۰ خانوار اسکان اضطراری داده شد و برآوردهای خسارت نیز انجام شده است.

حق شناس با تاکید بر اینکه طی پیش بینی‌های هواشناسی وضعیت آب و هوایی بهتر خواهد شد، ادامه داد: بحث زباله نیز یکی از دغدغه‌های مردم است که باید هر چه سریع‌تر در شهرها جمع آوری شود.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today