نماد آخرین خبر

برگزاری تورهای کرمانشاه‌گردی برای مسافران نوروزی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
برگزاری تورهای کرمانشاه‌گردی برای مسافران نوروزی

ایسنا/ رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از برگزاری تورهای کرمانشاه گردی برای مسافران نوروزی خبر داد.

ایمان درخشی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه بااشاره به حضور پررنگ گردشگران نوروزی در شهر کرمانشاه، اظهار کرد: به منظور آشنایی هر چه بیشتر گردشگران با جاذبه‌های گردشگری شهر کرمانشاه، تورهای کرمانشاه گردی را برای آنها راه اندازی کرده‌ایم. 
وی افزود: باتوجه به اینکه پارک شاهد کمپ اصلی اسکان موقت گردشگران نوروزی در شهر کرمانشاه است، تور کرمانشاه گردی از این نقطه شروع می‌شود. 
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: به این منظور هر روز در دو نوبت - ساعت ۱۰ صبح و ۱۵ ظهر - اتوبوس‌های گردشگری را در محل پارک شاهد مستقر می‌کنیم و تورهای کرمانشاه گردی از این محل آغاز می‌شود. 
وی خاطرنشان کرد: این تورها به مدت دو ساعت مسافران نوروزی را به دیدن جاذبه‌های معروف شهر کرمانشاه مانند تکیه بیگلربیگی، تکیه معاون الملک، تاق بستان، بازار سنتی و... می‌برند. 
درخشی یادآورشد: این برنامه از امروز(ششم فروردین) شروع شده و تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت. 
وی در ادامه از برگزاری جشن‌های نوروزانه در چهار پارک اصلی شهر کرمانشاه  خبر داد و گفت: جشن‌های نوروزانه با برگزاری برنامه‌های متنوعی از امروز(چهارشنبه) در کرمانشاه  آغاز می‌شود. 
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه پارک‌های شرقی، معلم، شبدیز و رهایی برای برگزاری جشن‌های نوروزانه در نظر گرفته شده‌اند، عنوان کرد: در این جشن‌ها، کاروانال‌های شادی و عروسکی، موسیقی محلی، جنگ شادی و مسابقه برای گردشگران و مسافران نوروزی برگزار می‌شود. 
وی افزود: جشن‌های نوروزانه در پارک شرقی طی روزهای ششم، هفتم، دوازدهم، چهاردهم و پانزدهم، در پارک معلم روز هشتم، در پارک شبدیز روز نهم و دهم و در پارک رهایی در روزهای یازدهم و دوازدهم برگزار می‌شود. 
درخشی یادآور شد: این جشن‌ها هر روز از ساعت ۱۶ تا ۱۹ عصر برگزار می‌شود. 

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today