نماد آخرین خبر

فعالیت ۱۳۰۰ پزشک در ایام تعطیلات نوروزی در بیمارستان های دولتی فارس

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فعالیت ۱۳۰۰ پزشک در ایام تعطیلات نوروزی در بیمارستان های دولتی فارس

ایرنا/ دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: یک هزار و ۳۰۰ پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در ایام تعطیلات نوروزی در بیمارستان های دولتی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمانی می‌پردازند.

فرشاد فلاحتی، دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص تعداد خدمات درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در نوروز ۱۴۰۴، اظهار کرد: از ابتدای فعالیت ستاد سلامت نوروزی دانشگاه تا کنون، حدود ۲ هزار و ۶۰۰ عمل جراحی در بیمارستان های دولتی انجام شده که این تعداد عمل جراحی، بیانگر این است که حجم کار در تعطیلات نوروزی نیز بسیار زیاد است.
وی با اشاره به مراجعات مردمی به مراکز درمانی و بیمارستان ها در نوروز ۱۴۰۴، افزود: از آغاز فعالیت ستاد سلامت نوروزی تاکنون نیز ۹۴ هزار و ۲۷۴ مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی شیراز و شهرستان ها ثبت شده است.
دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیرازتصریح کرد: یک هزار و ۳۰۰ پزشک عمومی و متخصص در ۷۰ بیمارستان و مرکز آموزشی درمانی دولتی در ایام نوروز ۱۴۰۴ خدمات درمانی لازم را به بیماران ارایه می کنند.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online