نماد آخرین خبر

آزادی ۷۲۳ زندانی جرایم غیرعمد در البرز

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آزادی ۷۲۳ زندانی جرایم غیرعمد در البرز

ایرنا/ رئیس کل دادگستری البرز از آزادی ۷۲۳ زندانی جرایم غیرعمد طی سال گذشته در این استان خبر داد و گفت: ۸۴ درصد از آزادی زندانیان جرایم غیرعمد با صدور احکام پذیرش اعسار بوده است.

حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری البرز اظهار کرد: آزادی این نوع محکومان در سال ۱۴۰۲ تعداد ۵۸۳ نفر بود که با دستور رئیس قوه قضاییه و با اعمال نظارت و پیگیری مستمر، با افزایش پذیرش و صدور احکام اعسار و تقسیط محکومیت‌های مالی از سوی دادگاه‌های استان و کمک ستاد دیه و خیرین استان البرز، میزان آزادی زندانیان محکوم مالی، رد مال و جرایم غیرعمد، با افزایش ۲۴ درصدی به ۷۲۳ نفر رسیده است.
وی اضافه کرد: این محکومان بیش از ۱۹ هزارو۷۰۰ میلیارد ریال بدهی مالی داشتند که با توجه به دستورات رهبر معظم انقلاب در دیدار هفته قوه قضاییه سال گذشته مبنی بر توجه به زندانیان محکوم مالی و در راستای اجرای دستورات رییس قوه عدلیه مبنی بر ضرورت برنامه ریزی و اقدام عملی برای بررسی و رصد وضعیت زندانیان محکوم مالی، جرایم غیرعمد و زندانیانی که با اتمام سایر مجازات‌ها فقط به جهت رد مال در زندان هستند؛ دادگستری کل استان البرز از طریق «معاونت نظارت بر زندان و اجرای احکام دادگستری کل استان» و «ستاد دیه استان»، موضوع این قبیل زندانیان را در سال ۱۴۰۳ به صورت ویژه تحت رصد و پیگیری داشته است.
فاضلی هریکندی با تقدیر از نگاه و مساعدت ویژه قضات استان و پیگیری ستاد دیه استان البرز به موضوع زندانیانی که فقط به واسطه محکومیت‌های مالی، عجز از رد مال و یا جزای نقدی، در زندان به سر می‌برند، متذکر شد: در این راستا میزان و مبلغ پذیرش اعسار و تقسیط محکومیت‌های مالی توسط دادگاه‌های استان البرز در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۷۵ درصدی همراه بود.

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday