نماد آخرین خبر

کاهش ۱۵ درصدی فوتی‌های تصادفات نوروزی در خراسان‌رضوی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کاهش ۱۵ درصدی فوتی‌های تصادفات نوروزی در خراسان‌رضوی

ایرنا/ استاندار خراسان رضوی گفت: فوتی‌های ناشی از تصادفات نوروزی با اجرای پویش «نه به تصادف» و اقدامات پیشگیرانه، تاکنون ۱۵ درصد در این استان کاهش یافته است.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: در این مدت تعداد مجروحان تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی نیز ۲۳ درصد به نسبت مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
وی بیان کرد: پیش‌بینی ما این بود که در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین، ۹ میلیون زائر و مسافر به مشهد مقدس و خراسان رضوی سفر کنند که تاکنون بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر وارد استان شده‌اند. مشهد و خراسان رضوی یکی از مهمترین مقاصد گردشگری کشور در ایام تعطیلات است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه با هدف کاهش تصادفات جاده ای گفت: ۱۱۰ توقفگاه در مسیرهای پرتردد استان راه‌اندازی شده است که به مسافران امکان استراحت و توقف می‌دهد.
وی ادامه داد: در این توقفگاه‌ها، علاوه بر ایجاد فضاهای بازی و نقاشی برای کودکان، بازارچه‌های محلی نیز برپا شده است تا مسافران از تولیدات استان نیز بهره‌مند شوند. این اقدامات به کاهش خستگی رانندگان و در نتیجه کاهش تصادفات کمک کرد.
مظفری با اشاره به وضعیت راههای استان خراسان رضوی بیان کرد: هر سال ۳۰ میلیون نفر از مسیرهای منتهی به مشهد عبور می‌کنند، اما زیرساخت‌های جاده‌ای به‌ویژه در شرق استان همچنان فقیر است.



آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today