انهدام باند کلاهبرداری با ارائه چکهای بلامحل

فارس/ رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از دستگیری اعضای باند ۳ نفرهای که با استفاده از چکهای بدون پشتوانه مبلغ ۱۱ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال از فروشندگان وسایل نقلیه کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.
حسن علی اکبری، رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری از وی با استفاده از چک بلامحل، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای انجام شده مشخص شد مالباخته خودروی خود را برای فروش در سایت دیوار آگهی کرده که 3 نفر به وی مراجعه و پس از تنظیم قولنامه چکی به مبلغ 125 میلیون تومان بهعنوان ثمن معامله ارائه و خودرو را تحویل گرفتند ولی فروشنده پس از مراجعه به بانک متوجه خالی بودن حساب خریداران خودرو میشود.
علی اکبری گفت: با تشکیل پرونده در اداره جعل و کلاهبرداری و انجام تحقیقات تخصصی، مشخص شد اعضای این باند با شناسایی افراد بیخانمان و معتاد، به نام آنان شرکت، جواز کسب و سیمکارت ثبت کرده و با استفاده از مدارکشان اقدام به دریافت دستهچک کرده و سپس با همین چکهای جعلی، از فروشندگان خودرو، موتورسیکلت و قطعات خودرو کلاهبرداری میکردند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: در ادامه تحقیقات، مأموران ابتدا افراد معتادی که چکها به نام آنها صادر شده بود را دستگیر که پس از اعتراف این افراد، هویت 3 متهم اصلی این پرونده شناسایی و همه آنها طی چند عملیات جداگانه بازداشت شدند.
وی ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، 3 دستگاه خودرو شامل یک وانت پیکان متعلق به شاکی، یک وانت پیکان مسروقه و یک خودروی پراید دارای دستور قضائی توقیف کشف و به پلیس آگاهی منتقل شد.
علیاکبری با بیان اینکه این باند از 5 فروشنده در مجموع بیش از 11 میلیارد و 650 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، گفت: متهمان پس از اعتراف به اعمال مجرمانه خود ضمن تشکیل پرونده، برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.