کاهش شدت آلودگی آفت پروانه سفید برگخوار بلوط در جنگلهای باشت

فارس/ معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شدت آلودگی آفت پروانه سفید برگخوار بلوط در جنگلهایی که کانون اصلی این آفت بود(باشت) نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در این نسل از آفت، ۹۰ درصد کاهش یافته است.
رهام باقرپور، معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بازدیدها و پایشهای مستمر در راستای شدت آلودگی آفت پروانه سفید برگخوار بلوط در جنگلهای استان صورت گرفته است.
وی بیان کرد: در این بازدید و پایش ها مشخص شد شدت آلودگی آفت پروانه سفید برگخوار بلوط در جنگل های شهرستان باشت (که کانون اصلی این آفت بود)، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در این نسل از آفت، ۹۰ درصد کاهش یافته است.
معاون حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:شرایط آفت به گونه ای است که در این نسل و این زمان به دلیل کاهش شدید شدت آلودگی نیاز به محلول پاشی وجود ندارد.
باقرپور عنوان کرد: چنانچه آفت در نسلهای بعدی نیاز به اقدامات کنترلی داشته باشد آمادگی لازم برای محلول پاشی را داریم.