نماد آخرین خبر

کشف محموله ۷ میلیاردی کالای قاچاق در خانمیرزا

منبع
فارس
بروزرسانی
کشف محموله ۷ میلیاردی کالای قاچاق در خانمیرزا

فارس/ فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف ۲ هزار و ۳۱۱ ثوب انواع لباس خارجی قاچاق به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در شهرستان خانمیرزا خبر داد.

حسین امجدیان، فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: یک محموله بزرگ کالای قاچاق در شهرستان خانمیرزا کشف شد.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: در پی بازرسی از یک دستگاه خودرو باری نیسان، ۲ هزار و ۴۰۰ قطعه شمع خودرو، ۲ هزار و ۳۱۱ ثوب انواع لباس و ۷۵ جفت کفش خارجی قاچاق به ارزش تقریبی ۷۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.وی مبارزه با کالای قاچاق را بسترساز حمایت از تولید ملی و تحقق اقتصاد مقاومتی قلمداد کرد.

امجدیان با اشاره به اینکه قاچاق کالا و ارز علاوه بر واردآوردن خسارات جبران‌ناپذیر به اقتصاد کشور پیامدهای منفی فرهنگی بسیاری نیز در سطح جامعه به دنبال دارد افزود: مبارزه قاطع، هدفمند و مؤثر با عناصر قاچاق از مهم‌ترین اولویت‌های پلیس است.

به گفته وی، این عملیات در راستای مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولید ملی انجام شده است، و بر عزم جدی پلیس برای مقابله با این پدیده تأکید کرد.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: دراین‌رابطه یک متهم دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شده است، و از مردم خواست هرگونه فعالیت مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday