شرور میدان عطار مهرویلای کرج دستگیر شد
خبرگزاری دانشجو/ فرمانده انتظامی استان البرز از دستگیری شروری که در میدان عطار مهرویلای کرج، اقدام به نزاع و درگیری با فروشنده البسه فروشی و ضرب و شتم وی کرده بود در کمتر از ۶ ساعت خبر داد.
سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز در پی شکایت مردم از شرور میدان عطار و مهرویلا، اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۷ مهرویلای کرج پس از اعلام خبری مبنی بر درگیری یک نفر اراذل و اوباش با یک فروشنده البسه فروشی و ضرب و شتم وی بلافاصله پیگیری این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
هداوند افزود: مأموران با انجام اقدامات پلیسی هویت این اوباش را شناسایی و او را در حالی که در خودروی شخصیاش در حوالی گلشهر کرج حضور داشت در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه متهم در بازجویی اولیه پس از دستگیری به عمل مجرمانه خود اعتراف کرده است، در پایان گفت: پلیس همواره با افرادی که قصد بر هم زدن نظم عمومی را داشته باشند برابر قانون با قاطعیت برخورد خواهد کرد.