نماد آخرین خبر

کشف ۲۵ تن آرد دولتی احتکار شده در کرمانشاه

منبع
تسنيم
بروزرسانی
کشف ۲۵ تن آرد دولتی احتکار شده در کرمانشاه

تسنیم/ تلاش‌های شبانه‌روزی و اشراف اطلاعاتی پاسداران گمنام امام‌ زمان(عج) ۲۵ تن آرد دولتی احتکار شده در کرمانشاه کشف شد.

با تلاش‌های شبانه‌روزی و اشراف اطلاعاتی پاسداران گمنام امام‌ زمان(عج) در راستای مبارزه با قاچاق و گران‌فروشی؛ مدیریت اقتصادی این ناحیه موفق به کشف‌وضبط بزرگ‌ترین انبار قاچاق آرد دولتی در وزن 25 تن به ارزش بالغ بر یک میلیارد و 860 میلیون تومان شده‌اند.

براساس این گزارش، پرونده احتکار کالا تشکیل و با هماهنگی مراجع قضایی و رسیدگی به سیر مراحل قانونی، تحویل مقام قضایی استان داده شده است.

همچنین، روند کشف کالا‌های احتکار شده و برخورد با متحکران توسط پاسداران گمنام سپاه ناحیه امام سجاد‌(ع) همچنان ادامه دار خواهد بود.

لازم به ذکر است که سازمان اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد(ع) با تأکید بر اینکه مبارزه با اخلالگران اقتصادی در دستور کار جدی اطلاعات سپاه قرار دارد؛ مردم در صورت مشاهده موارد احتکار و قاچاق با تلفن شبانه‌روزی 114 تماس گرفته و گزارش دهند.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today