نماد آخرین خبر

دستگیری عامل جعل انبوه اسناد و مدارک هویتی در کرمان

منبع
فارس
بروزرسانی
دستگیری عامل جعل انبوه اسناد و مدارک هویتی در کرمان

فارس/ فرمانده انتظامی استان کرمان از دستگیری چند فرد سودجو خبر داد که اسناد رسمی و انواع مدارک هویتی را جعل می‌کردند.

سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی استان کرمان در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبردای پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی، از اقدام چند فرد سودجو به جعل اسناد رسمی و انواع مدارک هویتی مطلع و این موضوع را مورد بررسی قرار دادند.

وی افزود: مأموران با هماهنگی قضایی از محل فعالیت این افراد واقع در یکی از برج‌های تجاری شهر کرمان بازرسی کردند که مشخص شد ۳ پسر جوان با استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای و چاپگرهای حرفه‌ای در حال چاپ تعداد زیادی اسناد هویتی از جمله کارت ملی هوشمند و همچنین گواهینامه، گذرنامه، کارت شناسایی شهروندی و دیگر مدارک مورد استفاده در کشورهای خارجی هستند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه این افراد با ایجاد یک کانال در فضای مجازی، سفارش اسناد جعلی را دریافت و با گرفتن وجه و چاپ، آن‌ها را به سراسر کشور ارسال می‌کردند گفت: در بازرسی از دفتر کار این افراد تعداد زیادی وسایل جعل اسناد، انواع گوشی همراه و چاپگر، کارت شناسایی خارجی، اسناد چاپ شده به زبان‌های انگلیسی و هندی و دیگر اقلام خاص کشف و این ۳ متهم پس از مشخص شدن نوع جرم و کلاهبرداری وسیع در حوزه جعل اسناد به مراجع قضایی معرفی شدند.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar