نماد آخرین خبر

بهره‌مندی ۵۶۷ هزار خانوار گلستانی از طرح کالابرگ الکترونیکی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بهره‌مندی ۵۶۷ هزار خانوار گلستانی از طرح کالابرگ الکترونیکی

صدا و سیما/ مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به آغاز اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: در استان گلستان یک میلیون و ۶۲۴ هزار و ۷۹۲ نفر در قالب ۵۶۷ هزار و ۸۰۵ خانوار از این طرح بهره‌مند می‌شوند.

ایوب هلاکو، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان اظهار کرد: در استان گلستان بیش از ۱۰ هزار فروشگاه به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی متصل هستند و افراد می‌توانند خرید خود را از این فروشگاه‌ها انجام دهند و علاوه بر این، خرید اینترنتی از طریق اسنپ مارکت و دیجی‌کالا هم امکان‌پذیر است.

او گفت: واریز اعتبار مانند دوره قبل در سه مرحله انجام می‌شود که در گام اول مشمولان کمیته امداد و بهزیستی، در گام دوم مشمولان دهک‌های اول تا سوم و در مرحله سوم اعتبار حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های ۴ تا ۷ شارژ خواهد شد.

هلاکو ادامه داد: اکنون در این مرحله، اعتبار کالابرگی سرپرستان خانوار‌های نهاد‌های حمایتی و دهک‌های ۱ تا ۳ واریز شد و از ۲۷ فروردین هم دهک‌های ۴ تا ۷ این کالابرگ را دریافت می‌کنند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزود : طرح ملی کالا برگ الکترونیکی با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم اجرا می‌شود، و دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد.

هلاکو با اشاره به راه‌های اطلاع مشمولان از میزان اعتبار و اعتبار باقی مانده گفت: امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده و مرکز تماس تلفنی ۰۲۱-۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.

او ادامه داد: همچنین به منظور تسهیل در فرایند آگاهی از موجودی اعتبار طرح کالابرگ اسفند ماه، از این پس علاوه بر وجود این امکان از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و برنامه «شما»، میزان موجودی از طریق سرشماره V. Refah برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود.

او افزود: این برنامه و پیام فاقد هر گونه «لینک» است، بنابراین هر پیامکی درخصوص کالابرگ از هر شماره‌ای غیر از این سرشماره معتبر نیست و از هموطنان درخواست می‌شود در این خصوص همچنان مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

ایوب هلاکو در پایان گفت: مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست و اعتبار واریزی طرح کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار تا پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۴ قابل استفاده است.

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today