دستگیری ۱۱۰ معتاد متجاهر در شهر اردبیل

فارس/ فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل از اجرای طرح ارتقای امنیت محله محور در عملیات مأموران انتظامی این شهرستان خبر داد و گفت: مأموران انتظامی این شهرستان در اجرای این طرح تعداد ۱۱۰ نفر معتاد متجاهر ۱۰ نفر سارق را دستگیر کردند.
سعید یوسفی فعال، فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان اردبیل باهدف افزایش احساس آرامش فردی و عمومی پاسخگویی به درخواستها و مطالبات مردمی و سلب تحرک از مجرمان و قانونگریزان، طرح ارتقای امنیت محله محور را به مدت ۷ روز اجرا کردند.
وی افزود: مأموران انتظامی این شهرستان در اجرای این طرح تعداد ۱۱۰ نفرمعتاد متجاهر ۱۰ نفر سارق دستگیر و تعداد ۳۸دستگاه خودرو سواری، ۳۲ دستگاه موتورسیکلت متخلف که اقدام به ایجاد مزاحمت و آلودگی صوتی کرده بودند را توقیف و روانه پارکینگ شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل در خاتمه با قدردانی از مشارکت و همدلی مردم در اجرای موفق طرحهای اجتماعی خاطرنشان کرد: تلفن ۱۱۰ فوریتهای پلیسی بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارش مردمی در رابطه با فعالیتهای مجرمانه است.