نماد آخرین خبر

آغاز اجلاسیه‌های کنگره ۲۴۰۰ شهید خراسان جنوبی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
آغاز اجلاسیه‌های کنگره ۲۴۰۰ شهید خراسان جنوبی

باشگاه خبرنگاران/ عمده اجلاسیه‌های دومین کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید خراسان جنوبی در ۶ ماهه‌ اول امسال برگزار می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی در این باره گفت: نخستین کنگره ۲ هزار شهید استان در سال ۹۷ برگزار شد و از آنجایی که استان دورترین مسیر در کشور نسبت به میادین نبرد در غرب بود بعضی از نیرو‌ها اعزام به مشهد شده و بعد به سمت مرز حرکت می‌کردند. 

نوفرستی افزود: آمار شهدای جنوب خراسان در سال ۹۷، هزار و ۸۲۵ شهید بود که به انضمام شهدای گمنام و دیگر شهدا به ۲ هزار شهید تلقی شد، اما طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب تعداد شهدای استان بیش از ۲ هزار شهید است. 

نوفرستی بیان کرد: در نهایت آمار شهدایی که متولد شده استان بودند، اما از شهر یا استان‌های دیگر به جنگ اعزام شده بودند به ۲ هزار و ۴۰۰ شهید رسید و دومین کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید استان امسال برگزار می‌شود. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی ادامه داد: برنامه‌های کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید ذیل دبیرخانه کنگره از پارسال شروع شده و هماهنگی بسیار خوبی در این مورد در استان وجود دارد؛ کمیته و کارگروه داریم و برنامه مدون دارند.

او عنوان کرد: طرح سپاس شروع شده و برخی اجلاسیه‌ها و یادواره‌ها در حال اجراست و سال باشکوهی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داریم؛ عمده اجلاسیه‌ها در ۶ ماهه اول و کنگره‌ در ۶ ماهه دوم برگزار می‌شود.

نوفرستی تصریح کرد: ۹۵ هزار مادر شهید در کشور در قید حیات هستند که ۹۵۰ نفر از آنها در استان ما حضور دارند؛ شهدای بسیج ۵۴ درصد از کل شهدا را تشکیل می‌دهند که نشان دهنده این است که جنگ را مردم اداره کردند. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی اظهار کرد: دو شهید مدافع حرم، چهار جانباز مدافع حرم و ۱۱۹ سردار شهید در استان داریم.

او افزود: همکاران ما در ادارات شهرستان‌ها آماده پاسخگویی به سوالات مردم هستند و همچنین مردم می‌توانند موارد خود را از طریق تلفن همراه بنده به شماره ۰۹۱۵۵۶۱۲۲۶۵ اعلام کنند.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today