عاملان نزاع دستهجمعی در باغستان کرج روانه بازداشتگاه شدند

ایسنا/ فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری چهار نفر از اوباش و افراد شرور محله باغستان شهرستان کرج خبر داد و گفت: از متهمان چندین قبضه سلاح سرد کشف شده است.
سرهنگ پیمان گودرزی، فرمانده انتظامی شهرستان کرج در این خصوص اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر درگیری دسته جمعی اراذل و اوباش در یکی از کارواشهای محله باغستان شهر کرج، بررسی موضوع بلافاصله در دستور کار کلانتری ۱۹ قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از حضور به موقع و شناسایی متهمان، برای دستگیری عاملان نزاع و درگیری اقدام و در عملیاتی ضربتی تمامی آنان را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج اضافه کرد: با هماهنگی مرکز اورژانس نسبت به مداوای متهمانی که در درگیری از نواحی مختلف بدن دچار خونریزی شدید شده بودند اقدام و در بازرسی از آنان چندین قبضه سلاح سرد کشف شد.
گودرزی با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهمان به مرجع قضایی در پایان به اوباش و برهم زنندگان نظم و امنیت شهروندان هشدار داد که این افراد هیچ راه گریزی از چنگال قانون نداشته و در صورت ارتکاب کوچکترین جرمی دستبند پلیس در انتظار آنها خواهد بود.