نماد آخرین خبر

آمار فوتی تصادفات درون‌شهری تبریز معادل سقوط هواپیما است

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آمار فوتی تصادفات درون‌شهری تبریز معادل سقوط هواپیما است

تسنیم/ رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: فوت سالانه ۱۳۶ نفر در تصادفات درون‌شهری تبریز معادل سقوط یک هوایپما است که هر فوتی میلیاردها هزینه به سیستم تحمیل می‌کند.

روح‌الله رشیدی، رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: مقوله ترافیک و ورود دولت به معضل تصادفات یکی از مسائل مهم حاکمیتی است که با عناوین مختلف در این خصوص بحث شده است و نمی‌توان به سادگی از این موضوع چشم‌پوشی کرد.

وی، تصریح کرد: معیار و ملاک توسعه‌یافتگی نه در شاخص‌های دیگر بلکه در شاخص‌های تلفات و تصادفات حوزه شهری و برون‌شهری باید بررسی شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: پس از جلسه این کمیسیون در شهریور 1403، تکالیفی در حوزه مسیر بی‌آرتی به مدیریت شهری، محول شد اما چنین برداشت شد که گویا مناطق مرجعیت سازمان ترافیک شهرداری تبریز را قبول ندارند. اگر اقتدار سازمانی نیاز است یا پلیس باید پای کار بیاید، مسئله روشن شود تا اقدام مؤثری در این حوزه انجام شود.

رشیدی بیان کرد: فوت سالانه 136 نفر در تصادفات درون‌شهری تبریز معادل سقوط یک هوایپما است که هر فوتی میلیاردها هزینه به سیستم تحمیل می‌کند.

وی، گفت: خواستار اجرای اقداماتی در مسیر بی‌آرتی بودیم که نصب دوربین‌های نظارتی و نصب موانع پیاده‌روها تا حدی انجام گرفت.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: اگر حتی برای ایزوله‌سازی نیاز به مصوبه شورا باشد پیگیری کنیم و این عملیات اجرایی شود. اینکه گزارش عملکرد می‌خواهیم و پاسخ منفی می‌شنویم شایسته شأن شورایی نیست.

رشیدی، تصریح کرد: بسیار تلاش کردیم تا بودجه این حوزه افزایش تا اثرگذار باشد. اینکه ایزوله‌سازی و ایمن‌سازی اجرایی نمی‌شود، موجب می‌شود ‌که عذری مقابل مردم در قبال عملکرد خود نداشته باشیم.

وی، گفت: تمرکز مدیریت شهری در حوزهٔ تصادفات درون‌شهری باید بر روی کاهش فوتی باشد. هرس درختان، ایزوله‌سازی و گشت تلفیقی از اقداماتی است که باید انجام شود تا تصادفات درون‌شهری کاهش یابد.

آخرین خبر آذربایجان شرقی در اینستاگرام :
instagram.com/EAzerbaijan_Today