نماد آخرین خبر

رهاسازی زنبور‌های تلنموس برای مبارزه با آفات در مزارع نیشکر هفت‌تپه

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
رهاسازی زنبور‌های تلنموس برای مبارزه با آفات در مزارع نیشکر هفت‌تپه

صدا و سیما/ مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: در جهت مبارزه با آفات زنبور‌های تلنموس در مزارع این شرکت رهاسازی شد.

علیرضا دورباشی زاده، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اظهار کرد: در راستای مبارزه بیولوژیک با آفات نیشکر، زنبور تِلِنموس به‌صورت هفتگی در سه نوبت   در در هر مرحله، ۱۵ تا ۲۰ هزار قطعه از این زنبور‌های پارازیتوئید (تله‌گذار) در مزارع آلوده که توسط پرسنل اداره گیاه‌پزشکی مدیریت مطالعات شناسایی شده‌اند، رهاسازی می‌شوند.

وی ادامه داد:  این مبارزه بعد از ورود توسعه نیشکر به هفت‌تپه و پس از مدت هشت سال به همت همکاران پرتلاش   در مدیریت مطالعات هفت‌تپه دوباره فعال شد و در سال جاری ۳۰۰ هزار قطعه رهاسازی خواهند شد.

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه بیان کرد: استفاده از روش‌های کنترل بیولوژیک آفات مانند رهاسازی زنبور‌های مفید، علاوه بر کاهش هزینه‌های تولید، به سلامتی محصول و محیط‌زیست نیز کمک شایانی می‌کند.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today