نماد آخرین خبر

آخرین وعده برای رسیدن آب به ۳ هزار هکتار زمین

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آخرین وعده برای رسیدن آب به ۳ هزار هکتار زمین

تسنیم/ مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، گفت: فاز دوم پروژه آبرسانی به بیش از ۳ هکتار از اراضی گچساران و باشت ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد با حضور برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی از پروژه‌های عمرانی گچساران از جمله فاز اول تامین آب کشاورزی دشت امامزاده جعفر و خان احمد به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های عمرانی این شهرستان بازدید کرد.
مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در این برنامه افزود: این بند انحرافی که در کنار رودخانه زهر قرار دارد آب مورد نیاز 6 هزار و 750 هکتار زمین کشاورزی را از طریق دو ایستگاه پمپاژ تامین می‌کند.
مصلح افزود: فاز اول این ایستگاه آب 3هزار و 650 هکتار و فاز دوم 3 هزار و 150 هکتار از زمین‌های کشاورزی را تامین می‌کند که هم اکنون فاز اول در حال بهره برداری بوده و فاز دوم با 76 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
وی گفت: از اسفند سال گذشته 2 قراداد به اعتبار 311 میلیارد تومان در فاز دوم منعقد شده است و امیدوارم بتوانیم فاز دوم را تا پایان سال 1404 به بهره برداری کامل برسانیم.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today