نماد آخرین خبر

آخرین وضعیت پروژه تقاطع سه‌راه صالح‌آباد مهران

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آخرین وضعیت پروژه تقاطع سه‌راه صالح‌آباد مهران

ایرنا/ معاون اداره کل راه و شهرسازی ایلام از پیشرفت ۷۵ درصدی تقاطع غیرهمسطح سه‌راهی «صالح‌آباد» مهران خبر داد و گفت: در صورت تامین اعتبار این پروژه تا پیش از اربعین تکمیل می‌شود.

ذبیح‌الله تاج‌بخش، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی ایلام در این خصوص اظهار داشت: به دلیل حجم بالای ترافیک جاده ایلام- مهران به‌ ویژه در زمان راهپیمایی اربعین و همچنین تردد زائران امام‌زاده علی صالح‌(ع) و وجود آرامستان در این منطقه این تقاطع یکی از نقاط پر‌تردد استان محسوب می‌شود.
وی بیان کرد: با توجه به ارتقای مسیر ایلام-‌مهران به بزرگراه مشخصات این تقاطع نیز متناسب با آن تعریف و اجرایی شد و اکنون عملیات اجرایی ساخت این تقاطع با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی ایلام یادآور شد برای اجرای این پروژه دو دهانه پل ۲۵ متری احداث شده و عملیات راه سازی دو رمپ ورودی و خروجی به طول سه کیلومتر نیز در حال اجرا است.
تاج بخش در باره زمان بهره برداری از این طرح افزود که این پروژه از ابتدا با مساله معارضان محلی و جابهدجایی خطوط برق همراه بود که زمان زیادی صرف رفع آن شد و اکنون پیمانکار پروژه با وجود مطالباتی که دارد مشغول انجام کار است.
وی تاکید کرد که در صورت تامین اعتبار کار تکمیل پروژه با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت و تا پیش از اربعین به بهره برداری خواهد رسید.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/