نماد آخرین خبر

زنجان به عنوان دومین مرکز استان سرد کشور ثبت شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
زنجان به عنوان دومین مرکز استان سرد کشور ثبت شد

ایرنا/ کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: شهر زنجان با دمای سه درجه سانتیگراد زیرصفر به عنوان دومین مرکز استان سرد کشور طی شبانه روز گذشته ثبت شد.

حسین سلطانی، کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان اظهار کرد: هم اکنون اغلب مناطق استان صاف است که گاهی با وزش باد ملایم همراه می شود.
وی با بیان اینکه شرایط جوی استان امروز هم نسبتا پایدار است، اظهار داشت: فردا نیز شرایط جوی مشابهی در استان حاکم خواهد شد.
سلطانی یادآور شد: از بعدازظهر دوشنبه امواج ضعیفی وارد منطقه می شود که میزان پوشش ابرها را افزایش می دهد و این شرایط با احتمال بارش های خفیف و محلی همراه خواهد شد.
وی ادامه داد: نیمه دوم هفته جاری بارش های پراکنده و محلی در استان ادامه می یابد و سرعت ورزش باد هم از روز چهارشنبه به میزان نسبتا شدید خواهد رسید که تا آخر هفته ادامه می‌یابد.
سلطانی با بیان اینکه صبح امروز هوای سردی در استان حاکم بود، افزود: از فردا دما در اغلب مناطق استان افزایش می یابد و نیمه دوم هفته هوا گرمتر می شود.
وی افزود:‌ دمای هوای زنجان در حال حاضر پنج درجه سانتیگراد است که نسبت به زمان مشابه روز گذشته سه درجه افزایش دارد.
این کارشناس به نوسان دمای شهرهای استان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان منفی سه و ۱۲ درجه، خرمدره صفر و ۱۲، ابهر منفی یک و ۱۲، آب‌بر هفت و ۱۸، قیدار منفی دو و ۱۲، سلطانیه منفی سه و ۱۲، زرین آباد منفی دو و ۱۳ و ماهنشان سه و ۱۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.
داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today