نماد آخرین خبر

صنایع تبدیلی ضعف بزرگ کشاورزی میاندورود است

منبع
مهر
بروزرسانی
صنایع تبدیلی ضعف بزرگ کشاورزی میاندورود است

مهر/ نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس از میاندورود به عنوان قطب کشاورزی یاد کرد و صنایع تبدیلی را ضعف بزرگ شهرستان دانست.

علی بابایی پیش ازظهر شنبه در جلسه بررسی مشکلات برق‌رسانی و احداث پست برق ۶۳/۲۰ در شهرک‌های صنعتی گهرباران، اظهار کرد: موانع برق‌رسانی به شهرک‌های صنعتی گهرباران با پست مشارکتی در داخل شهرک باید رفع شود چرا که نیاز این شهرک است.

بابایی کارنامی با اشاره به اینکه اگر احداث این پروژه چهار سال قبل شروع می‌شد در تخصیص اعتبار تفاوت فاحشی داشت، افزود: مدیران باید تعاملی کار کنند، مدیری مانند استاندار مازندران می‌خواهیم، مدیران باید به این شکل کار کنند تا موانع رفع شود.

وی تصریح کرد: میاندورود قطب کشاورزی است اما بزرگترین ضعف این شهرستان، صنایع تبدیلی است که مشکل برق هم دارد و با بی‌توجهی در این زمینه مواجه بوده است‌.

مرتضی بابایی فرماندار میاندورود نیز اظهار کرد: میاندورود بستر مناسبی در حوزه صنعت دارد و در این زمینه مشکلات برق‌رسانی باید رفع شود.

وی افزود: یکی از مواردی که به جد پیگیر هستیم احداث پست برق ۶۳/۲۰ شهرک صنعتی گهرباران است که از نیازهای واقعی این منطقه محسوب می‌شود ودر اجرای شعار سال، نیازمند اقدامات اجرایی هستیم و حمایت از تولید به برنامه‌های عملیاتی نیاز دارد.

این مسئول با اشاره به مواردی که پیش روی احداث این پست برق قرار دارد، تصریح کرد: چنانچه برای رفع مشکلات به نتیجه نرسیم اسناد از اداره برق اخذ کرده و برای رفع تناقص در مکاتبات مکرر و متفاوت شرکت سهرک‌های صنعتی استان و درخواست متقاضیان واحدهای صنعتی از استاندار مازندران طلب استمداد می‌کنیم.





آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today