نماد آخرین خبر

عامل کلاهبرداری از مراجعان عابربانک در مسجدسلیمان دستگیر شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
عامل کلاهبرداری از مراجعان عابربانک در مسجدسلیمان دستگیر شد

ایرنا/ فرمانده انتظامی مسجدسلیمان از دستگیری عامل کلاهبرداری از افراد مسن با هفت فقره کلاهبرداری در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حمیدرضا بهاروند روز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی چند فقره کلاهبرداری از مراجعان به خود پرداز بانک‌ها در شهرستان مسجدسلیمان بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و گشت زنی های هدفمند موفق شدند، فرد کلاهبردار را شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی مسجدسلیمان ادامه داد: این کلاهبردار با استفاده از غفلت و اعتماد افراد بی سواد و یا مسن که قصد برداشت پول از حسابشان و جابجایی به حساب دیگری را داشتند، اقدام به برداشت غیرقانونی وجه از حساب این افراد می کرد.

وی بیان کرد: در آخرین اقدام خود متهم قصد کلاهبرداری از افراد بی سواد و مسن در مقابل دستگاه خودپرداز را داشت که به همت ماموران انتظامی، دستگیر شد.

سرهنگ بهاروند تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیس به هفت فقره کلاهبرداری به این شیوه و شگرد اعتراف کرده است.

وی خاطرنشان کرد: متهم پس از تکمیل پرونده به مرجع قضایی اعزام و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد. تحقیق برای شناسایی سایر شکات احتمالی نیز همچنان ادامه دارد.





آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره