نماد آخرین خبر

رمزگشایی از ۲۵ فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی در اراک

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
رمزگشایی از ۲۵ فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی در اراک

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی اراک از دستگیری سارق سیم و کابل مخابراتی با ۲۵ فقره سرقت خبر داد.

سرهنگ عزیزیان، فرمانده انتظامی شهرستان اراک گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم و کابل‌های مخابراتی در سطح شهرستان اراک، مأموران کلانتری ۱۴ اراک با اقدامات فنی و بررسی‌های صحنه‌های جرم موفق شدند یک نفر سارق را در این خصوص شناسایی و طی عملیاتی در حین سرقت دستگیر کنند.

عزیزیان افزود: متهم این پرونده در بازجوئی‌های تخصصی پلیس به ۲۵ فقره سرقت سیم و کابل مخابراتی اعتراف کرد و در بازرسی از مخفیگاه او مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه کشف شد.

عزیزیان این را هم گفت که رعایت توصیه‌های پلیس و از بین بردن فرصت‌های ارتکاب جرم زمینه وقوع انواع جرایم را کاهش می‌دهد و توصیه می‌شود شهروندان عزیز نسبت به قطع ناگهانی برق یا ارتباط مخابراتی به ویژه در ساعات پایانی شب حساس باشند و موضوع را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today